150 Lachgas patronen

90.00 75.00

150 Stuks slagroompatronen voor gebruik in een slagroomspuit ook wel een kidde genoemd. Dit product bevat 3 doosjes met patronen van de hoogst leverbare kwaliteit momenteel op de markt. Bij het bestellen wordt het product binnen 30-60 minuten bij u thuis of op locatie geleverd.

Beschrijving
Beoordelingen (0)

Lachgas patronen 24/7 bezorging

Lachgas patronen 24/7 bezorgd bij uw thuis aan de deur, netjes en discreet in een tasje. Wij bezorgen in de omgeving Purmerend, Hoorn, Volendam en nog veel meer locaties. Voor een specifiek overzicht bekijk onze bezorglocaties pagina of bel ons op 06 57 22 63 74. Bij vragen over het bestellen kunt u uiteraard ook gerust contact met ons opnemen.

150 Patronen

Dit product bevat 3 doosjes a 50 slagroompatronen per stuk. Met een totaal van 150 patronen komt onze bezorgen de producten bij u thuis afleveren. Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit patronen van betrouwbare leveranciers.

Discretie en informatie

Wij bezorgen uitsluitend op thuis locatie en aan 18+, bij twijfel aan leeftijd zullen wij om identificatie vragen. Ook zullen wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan en worden deze niet gedeeld met andere partijen. Heeft u verdere vragen over het bestellen of gebruik van lachgas kunt u gerust contact met ons opnemen. Dan geven wij duidelijke informatie aan u als ervaringsdeskundige.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “150 Lachgas patronen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *