Slagroompatronen thuisbezorgd

60.00 50.00

Slagroompatronen van de hoogste kwaliteit / prijs verhouding momenteel leverbaar op de markt. 2 Doosjes van 50 stuks patronen in totaal dus 100 stuks voor een mooie prijs.

Beschrijving
Beoordelingen (0)

Slagroompatronen thuisbezorgd

Slagroompatronen thuisbezorgd gemakkelijk, discreet en snel via weekendkoerier.nl. Wij bezorgen in de omgeving van Purmerend, Volendam, Edam, Hoorn en nog veel meer. Op onze bezorglocaties pagina staan een aantal locaties waar wij bezorgen. Bel ons mocht je vragen of twijfels hebben op tel: 06 57 22 63 74

2 Doosjes slagroompatronen

Dit product bevat 2 doosjes slagroompatronen van 50 patronen per stuk. Het totaal is dus 100 slagroompatronen die bij uw thuisbezorgd worden. Onze patronen zijn altijd van de beste kwaliteit en worden discreet bij uw thuis netjes in een tasje afgeleverd.

Discretie en informatie

Wij bezorgen de patronen met discretie. Dat houdt in dat wij bezorgen netjes, in een tasje en niet meer onze producten over straat lopen. Ook bieden wij als ervaringsdeskundige u gewenste informatie aan indien u daar behoefte aan heeft. Bij vragen geven wij duidelijk en toepasselijk antwoord op al uw vragen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slagroompatronen thuisbezorgd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *