Slagroomspuit HENDI (0,5 Liter)

40.00 35.00

Slagroomspuit van hoge kwaliteit bij u thuis bezorgd 24 uur per dag service. Wij bezorgen vanaf Donderdag tot Zondag nacht met een 24 uurs service en komen altijd bij u langs op locatie of dat nou bij u thuis of op een feestje is!

Beschrijving
Beoordelingen (0)

Slagroomspuit van HENDI (0,5 liter) laten bezorgen bij u thuis op locatie of op een feestje. De slagroomspuiten hebben ook wel de benaming als een kidde en sommige mensen noemen het zelf een cracker. De spuit wordt bij u thuis afgeleverd en is van een hogere kwaliteit als de gemiddelde spuiten. Zoals al eerder bekend was van de slagroomspuiten van de blokker is dat ze uit elkaar konden ploffen wat bij ons zeker niet het geval is.

Veiligheid staat bij ons daarom ook voorop voor u als onze klant en voor ons uiteraard ook als leverancier. Naast dat wij slagroomspuiten verkopen bieden wij natuurlijk ook apart gewoon de slagroompatronen hiervoor aan. De patronen zijn te vinden in onze webwinkel pagina en kunnen samen of apart besteld worden.

Bezorging Locaties

Vanaf Purmerend tot aan Amsterdam en Hoorn bezorgen en leveren wij onze patronen en spuiten. Hierdoor hoeft u uiteraard niet de deur uit en kunt u op elk gepast moment van de dag contact met ons opnemen. Bent u geintresseerd om een bestelling bij ons te maken kunt u uiteraard gewoon contact met ons opnemen op het telefoon nummer: 0657226374.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slagroomspuit HENDI (0,5 Liter)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *