wat is lachgas

Lachgas, ook wel onder wetenschappelijke naam bekend als Distikstofmonoxide is een verbinding van Stikstof en Zuurstof met de formule N2O (ook wel bekend als NOS gebruikt op getunede voertuigen voor een zeer hoge verbranding voor de motoren). Voor het eerst werd Lachgas geintroduceerd in 1776 en werd al niet veel later gebruikt door de dichter Samuel Coleridge en niet alleen genoot hij ervan maar ook de uitvinder.

In de loop van de jaren was lachgas uitgegroeid tot een soort van kermis attractie waarbij Giechelende toeschouwers keken naar anders mensen die omvielen van het gas en buiten westen raakte, best raar eigenlijk he?

De jaren daarna verdween deze vorm van vermaak weer en begon het gebruik van Lachgas bij kleine operaties en in ziekenhuizen en niet te vergeten bij de tandarts, ondertussen is lachgas al meer dan 200 jaar een vorm van recreatief en medisch gebruikt tegen pijn en nog een aantal factoren.

De werking van slagroompatronen

Slagroompatronen worden via een Slagroomspuit of Patronencracker uit de patronen gehaald en vervolgens leeg gespoten in een ballon, via de ballon ademen de gebruikers het dan vervolgens in om high te worden te gaan “spacen” van het zuurstof tekort.

Leave a Reply